Blog

Munkavédelem nélkül nincs jövő

A koronavírus járvány rendkívüli módon megnövelte az egyéni védőeszközökre irányuló figyelmet. Valamennyien megtanuljuk megkülönböztetni az orvosi/sebészeti maszkokat és az egyéni védőeszköz FFP1, FFP2, FFP3 jelölésú, az MSZ EN 149 szabvány szerint tanúsított maszkokat, melyeken akár az életünk múlhat. Sokat tudunk már a szűrőképességről, a használati időről, stb. Szinte egyik percről a másikra fény derült arra, hogy mennyire fontos a munkavédelem!

Szeretne többet tudni a munkahelyi biztonság és egészségmegőrzés fontos kérdéseiről? Jövőjének, szakmai pályafutása következő állomásának is szívesen választaná ezt a területet? Várjuk szeretettel Önt szeptemberben induló munkavédelmi szakirányú továbbképzéseinken. Ha már rendelkezik mérnöki oklevéllel, két év alatt munkavédelmi szakmérnök szakképzettséget szerezhet. Ha más oklevele van, munkavédelmi szakemberré válhat.

Munkavédelmi szakirányú továbbképzéseink 2020. szeptemberében indulnak újra, immár 61 éves hagyománnyal.

Havi egy alkalommal, 4 napon, gyakorlatilag munkaidőben is módja van tanulni, de akár hétvégi képzési napokra is jelentkezhet.

Bővebb információ: képzési tájékoztatóinkban

A jelentkezés határideje: 2020. szeptember 15. Ha elmulasztja a jelentkezési határidőt, és mégis szeretne jönni hozzánk, kérjük, hívja telefonon ügyintézőnket.

Nyomj egy megosztást


en_USEnglish