Blog

Szeptemberben ismét indulnak munkavédelmi szakirányú továbbképzéseink

2016. szeptember végén két csoportban indulnak szakirányú továbbképzéseink, melyeken – az alap diplomától függően – munkavédelmi szakmérnök, illetve munkavédelmi szakember szakképzettséget szerezhetnek hallgatóink.

Az egyik csoport képzési napjai, az országban egyedülállóan, hétköznapokra esnek, hétfőtől csütörtökig, havonta egy alkalommal, összesen a szemeszterben négyszer. Ezt a szervezési formát azoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek munkahellyel, vagy munkáltatójuk szabadidő biztosításával is támogatja a képzésen részvételüket. A képzés szeptember 19-én indul.

A másik csoport nagyjából két hetenként pénteken déltől szombaton esetig vesz részt a tanórákon, gyakorlatokon. A képzés szeptember 16-án indul.

Tanáraink nagy tapasztalattal rendelkeznek, széles látókörűek és igen felkészültek szakmájukban. A legtöbben nemcsak egy speciális területhez értenek, hanem maguk is gyakorló munkavédelmi szakmérnökök, szakemberek, így a mindennapi szakmagyakorlás kihívásainak megfelelésre is fel tudják készíteni a hallgatókat.

Várjuk Önt, ha szeretne egy további szakmát magas szinten elsajátítani és biztos megélhetéshez jutva, rendkívül változatos munkát végezni a munkahelyi biztonság és egészség megőrzés szakterületén.

És persze várja Önt a Műegyetem, hazánk legnagyobb műszaki felsőoktatási intézménye – patinás és modern épületekkel, kellemes parkokkal, kiváló infrastruktúrával!

Nyomj egy megosztást


en_USEnglish