Kedves Érdeklődő!

A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Műszaki Továbbképző Központja által szervezett szakirányú továbbképzések képzési tájékoztatóit az egyes képzések menüpontjaiban találja.

Munkavédelmi szakirányú továbbképzéseinket  a 2019/2020-as tanév 2. félévében, 2020. február 14-én (hétvégi osztály) indítjuk.

A munkavédelmi szakirányú továbbképzéseket havi összevonásos (hétfőtől csütörtökig, havonta egy alkalommal), valamint a lean folyamatfejlesztő szakmérnök és specialista szakirányú továbbképzéseinket a 2020-2021-es tanév I. szemeszterében, 2020. szeptemberében indítjuk ismét.

A jelentkezés módja: a BME valamennyi szakirányú továbbképzésére a BME Központi Tanulmányi Hivatalának honlapján található elektronikus űrlapon lehet elindítani a jelentkezést, erről és a szükséges adatokról, teendőkről információt talál a képzési tájékoztatóban. Az elektronikus jelentkezési lehetőség mellett továbbra is rendelkezésre áll a papír alapú jelentkezési lap felhasználása, kérjük, ezt csak akkor alkalmazza, ha az elektronikus jelentkezési lehetőség nem elérhető Önnek. A pontos lépések a következők:

  1. Látogassa meg a BME Központi Tanulmányi Hivatalának a weboldalát: https://www.kth.bme.hu/
  2. Válassza ki a felső navigációs menüben, az E-üngyitézés alatt található, Szakirányú Továbbképzések menüpontot.
  3. Kövesse a szövegben található utasítást és kattintson tovább az elektronikus ürlapokat gyűjtő aloldalra.
  4. Az oldalon görgetve keresse meg a “A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar, Műszaki Továbbképző Központ szakirányú továbbképzéseire szóló felvételi kérelem” főcím alatt található “kitöltés bejelentkezés után” elnevezésű linket, majd válassza ki.
  5. Ezután átirányítja önt a a böngészője egy bejelentkezési/regisztrációs felületre. Amennyiben már rendelkezik EduID belépéssel, úgy itt be tud jelentkezni az űrlap kitöltéséhez. Ha nem rendelkezik EduID belépéssel, akkor a megfelelő linket kiválasztva továbbirányítja Önt a felületre, ahol a fiók regisztrációt létre tudja hozni, mielőtt visszatérhetne az előző bejelentkezési felültre.

Ha direkt elérést szeretne a BME KTH webfelületén található jelentkezési űrlaphoz, itt találja: https://www.kth.bme.hu/urlap/349/

Amennyiben problémába ütközne az on-line jelentkezés során kérjük töltse le és töltse ki a jelentkezési lapot, majd küldje el e-mailben a mtk@mail.bme.hu címre.

Jelentkezési határidő munkavédelmi képzésre: 2020. február 20. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelentkezését mielőbb elküldi.

Ha bármilyen kérdése van a képzésekkel kapcsolatban, vagy akadályba ütközik a jelentkezés során, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat

  • a munkavédelmi szakirányú továbbképzésekkel kapcsolatban a 06-1-4631684 vagy a 06-30-6319530 telefonszámon, írjon e-mail címünkre: mtk@mail.bme.hu,
  • vagy keressen fel bennünket személyesen a BME St. épületének 303. iroda-együttesében, örömmel segítünk.

Várjuk szeretettel képzéseinken!

A Műszaki Továbbképző Központ munkatársai

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien