Kedves Érdeklődő!

A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Műszaki Továbbképző Központja által szervezett szakirányú továbbképzések képzési tájékoztatóit az egyes képzések menüpontjaiban találja.

A 2017/2018-as tanévben, 2017.  szeptemberben valamennyi képzésünk indítását tervezzük. 

Munkavédelmi és munkavédelmi szakmérnök szakirányú továbbképzéseinket hétvégi képzési napokon és havi összevonásban (havonta egyszer 4 munkanapon) egyaránt indítjuk.

A lean folyamatfejlesztő szakmérnök és specialista szakirányú továbbképzések képzési napjai hétvégeken (pénteken délután és szombaton egész nap) lesznek.

Elegendő számú jelentkező esetén szeptemberben indítjuk a logisztikai folyamatfejlesztő szakmérnök és logisztikai folyamatfejlesztő specialista szakirányú továbbképzéseket is.

A jelentkezés módja: a BME valamennyi szakirányú továbbképzésére a BME Központi Tanulmányi Hivatalának honlapján található elektronikus űrlapon lehet elindítani a jelentkezést, erről és a szükséges adatokról, teendőkről információt talál a képzési tájékoztatóban. Az elektronikus jelentkezési lehetőség mellett továbbra is rendelkezésre áll a papír alapú jelentkezési lap felhasználása, kérjük, ezt csak akkor alkalmazza, ha az elektronikus jelentkezési lehetőség nem elérhető Önnek.

Jelentkezési határidő: A 2017. szeptemberben induló képzésekre 2017. március 20-tól lehet jelentkezni. A jelentkezési határidő: 2017. augusztus 15. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelentkezését mielőbb elindítja.

Ha bármilyen kérdése van a képzésekkel kapcsolatban, vagy akadályba ütközik a jelentkezés során, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-1-4631684 telefonszámon, írjon e-mail címünkre: mtk@mail.bme.hu vagy keressen fel bennünket személyesen a BME St. épületének 303. iroda-együttesében, örömmel segítünk.

Várjuk szeretettel képzéseinken!

A Műszaki Továbbképző Központ munkatársai

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien