Kedves Érdeklődő!

A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Műszaki Továbbképző Központja által szervezett szakirányú továbbképzések képzési tájékoztatóit az egyes képzések menüpontjaiban találja.

Munkavédelmi szakirányú továbbképzéseinket  a 2019/2020-as tanév 2. félévében, 2019. február 14-én (hétvégi osztály) indítjuk.

A munkavédelmi szakirányú továbbképzéseket havi összevonásos (hétfőtől csütörtökig, havonta egy alkalommal), valamint a lean folyamatfejlesztő szakmérnök és specialista szakirányú továbbképzéseinket a 2020-2021-es tanév I. szemeszterében, 2020. szeptemberében indítjuk ismét.

A jelentkezés módja: a BME valamennyi szakirányú továbbképzésére a BME Központi Tanulmányi Hivatalának honlapján található elektronikus űrlapon lehet elindítani a jelentkezést, erről és a szükséges adatokról, teendőkről információt talál a képzési tájékoztatóban. Az elektronikus jelentkezési lehetőség mellett továbbra is rendelkezésre áll a papír alapú jelentkezési lap felhasználása, kérjük, ezt csak akkor alkalmazza, ha az elektronikus jelentkezési lehetőség nem elérhető Önnek.

Jelentkezési határidő munkavédelmi képzésre: 2020. február 1. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelentkezését mielőbb elküldi.

Ha bármilyen kérdése van a képzésekkel kapcsolatban, vagy akadályba ütközik a jelentkezés során, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat

  • a munkavédelmi szakirányú továbbképzésekkel kapcsolatban a 06-1-4631684 vagy a 06-30-6319530 telefonszámon, írjon e-mail címünkre: mtk@mail.bme.hu,
  • vagy keressen fel bennünket személyesen a BME St. épületének 303. iroda-együttesében, örömmel segítünk.

Várjuk szeretettel képzéseinken!

A Műszaki Továbbképző Központ munkatársai

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien